networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 13, 2018

GAMBAR-GAMBAR BANGUNAN KWSP, PETALING JAYA TERBAKAR..GAMBAR TERAKHIR AMAT MENGERIKAN...


Siang tadi telah berlaku satu kebakaran di bangunan KWSP di Jalan Gasing, Petaling Jaya..kejadian berlaku lingkungan 11 pagi..pihak bomba menerima panggilan jam 11.53..seramai 70 orang anggota bomba dari beberapa buah balai bomba di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor dikejarkan ke lokasi kejadian untuk memadamkan kebakaran.
Pihak Bomba melaporkan 40 peratus bangunan terjejas dalam kebakaran setinggi enam tingkat itu..apa yang penting ialah tiada kemalangan jiwa dan sebarang kecederaan dilaporkan..

Puak macai dedak pakatan tolong jangan politikkan kebakaran ini..mereka pasti tertunggu-tunggu peluang ini kerana iri hati PM Najib mengumumkan dividen terbesar KWSP yang mana tidak dapat ditandingi oleh Perdana Menteri paling 22 Tahun Mahathir....

Untuk rekod, KWSP baru mengumumkan Dividen 6.90% untuk Simpanan Konvensional dan 6.40% Simpanan Syariah..

Berikut kami kongsikan kenyataan media dan beberapa keping gambar ketika KWSP Petaling Jaya dijilat api,amat mengerikan...mujul tiada kemalangan jiwa..
No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA