networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 16, 2018

LUCUNYA..BILA MAHATHIR BUAT DRAMA JADI PENGEMIS...KATA RAKYAT MISKIN HIDUP MEREPUT...KAHKAHKAH!!!


Mahathir buat lawak bodoh apa pulalah kali ni..jadi pengemis mahu mintak derma orang ramai untuk perjuangannya..

Ingat rakyat ni bodoh ke apa..kau sendiri ke hulu kehilir naik private jet..anak billionaire...cucu bercuti mewah luar negara..

Tiba-tiba jadi pengemis mintak derma pula...cukup-cukuplah nak bodohkan rakyat..hari-hari kau kata rakyat miskin tak cukup duit..ekonomi teruk..sepatutnya kau bantu rakyat dengan kekayaan keturunan kau..


Mahathir jadi pengemis ni hanya ada dua sebab..pertama dia sengaja konon nak mintak sedekah tapi duit dah berkepuk banyak..konon acah-acah tak ada duit...walhal duit unlimited...

Kedua memang dia miskin..anak dia yang kaya raya pun tak yakin dengan bapak dia..sbb tu tiada derma satu sen...

Alah cukup-cukuplah nak buat drama simpati tu..bukan rakyat tak kenal..siapa keturunan bernama Mahathir...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA