networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 20, 2018

Mukhriz Anak Lelaki Mahathir Tidak Tahu Ke Ubat Hospital Kerajaan Free!!!Tergamak Menipu Orang Baling..


Mukhriz anak lelaki Mahathir menunjukkan betapa dia tidak cerdik apabil menyatakan ubat di hospital pun kena bayar..apa yang dikatakan Muhkriz ini adalah tuduhan sumbang oleh seorang yang tak takut dosa pahala..demi kuasa apa yang dapat ditipu..akan mereka tipu..

Boleh ke dia kata Najib takut kepada Mahathir kerana memberi peruntukkan RM 1.3 billion untuk membina hospital di Langkawi..

Kami nak cakap sikit..sejak bila pula Najib takut kepada Mahathir..siapa Mahathir?hanya seorang yang sudah tua dan pergerakannya terbatas..Mahathir sudah lemah..berbagai-bagai usaha telah dilakukan untuk menumbangkan kerajaan Najib tetapi masih tidak tumbang..apakah ini bukti Najib seorang yang penakut?

Malah Mahathir yang pengecut..terpaka ambil tindakan keluar parti dan berkawan dengan Kit Siang yang dia sumpah seranah selama 22 tahun jadi PM..

Berbalik kepada tuduhan Mukhriz tentang ubat hospital kena bayar..kdi bawah ini FB milik KKM telah mengeluarkan kenyataan bahawa tiada bayaran untuk ubat..sindir padi bak hang!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA