networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, February 28, 2018

Neelofa Rasmi Tudung Tiada Kaitan Dengan BN..Fathia Yang Sering Defend Pembangkang Kita Tak Cakap Pun Dia DAP..


Nampaknya sudah mula kedengaran suara-suara cencorot yang mahu mengaitkan isu pelancaran tudung Neelofa di kelab malam dengan gaya model yang mengairahkan..

Bagi kami ia bukan isu yang boleh dikaitkan dengan BN kerana itu syarikat persendirian..kerajaan telah menasihatkan Neelofa melalui mufti..

Kesseperti ini mengingatkan kita pelakon suam-syak kuku Fatia Latif yang menari ghairag di Bigo..tidak pula kita kata Fatia orang upahan DAP walaupun dia mempertahankan pakatan berhempas pulas di Twitter...itu isu kebodohan dia sendiri..buat apa kita nak ganggu ketenangan Mahathir bermain bersama kuda-kudanya...

Janganlah jadi bodoh..nasib baik tak ada yang kata awek cendol pro PKR..memang lawak..dah nak PRU pembangkang kat Malaysia makin hari makin bodo..

Diri sendiri berak sembelit pun nak disalahkan orang lain..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA