networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 9, 2018

Pakatan Cekik Darah Rakyat..Cukai Tanah Naik 400%..Lepas Tu Kau Salahkan BN..Bodo!!


Rakyat Selangor nampaknya sudah menyesal memberi mandat kepada kerajaan negeri pimpinan pakatan harapan tak guna.. Musibahnya mereka terpaksa tanggung kenaikan cukai tanah sehingga 400%..

Tindakan zalim ni dilakukan oleh Majlis Daerah Kuala Langat di bawah negeri Selangor tadbiran Pakatan Pro DAP yang mana MBnya Azmin Ali..

Rakyat pun dibodohkan bila dapat bonus tiga bulan..Azmin bikin negeri Selangor serupa bapak dia punya negeri..naikkan cukai berlipat kali ganda..

Level Majlis Daerah saja..tapi mengalahkan Majlis Perbandaran dan Bandaraya..

Aku cuma nak cakap janganlah percaya dengan kata-kata manis depa..siang malam kutuk kersjaan dan GST yang hanya 6% tapi dalam diam rembat duit rakyat dengan menaikkan cukai 400%..


Bandaraya Kuala Lumpur pun tak naikkan cukai!!bijak kau Azmin..bagi bonus 3 bulan kemudian naikkan 400% cukai taksiran..

Kalau macai DAP cakap BN zalim kerana kenakan cukai 6% punca harga barang naik..aku cuma nak cakap GST sekali saja kena tapi kenapa sejak diperkenalkan sampai sekarang harga barang tetap naik?

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA