networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 23, 2018

QUINOA - Geliga Sungguh Otak @NajibRazak!!Mahathir Pun Kalah!!!


PM Najib berkongsi petua pemakanan sihat beliau iaitu memakan Quinoa di rumah adalah langkah dia untuk jaga kesihatan..beliau hanya makan nasi di luar jika ada program di luar..

Ia menjadi isu sensasi seolah-olah DS Najib abaikan rakyat kerana beliau makan Quinoa tapi rakyat makan beras biasa..

Sudah dijelaskan itu hanya di rumah..ketika ucapannya, DS Najib akan mengarahkan MARDI untuk mengkaji dan membuat penanaman Quinoa di negara kita...

Ini bezanya Najib dan Mahathir..Mahathir siang malam cakap mahu memperjuangkan Proton..suruh rakyat guna kereta Proton tapi anak beranak dia tak de pula ikut..

Dia sendiri naik Private Jet dan guna kereta mewah..anak2 dia jangan cakaplah..cakap tak serupa bikin..

Gambo hiase..


1 comment:

Anonymous said...

Isu PM Najib makan QUINOA pun dipolitikkan oleh Pembangkang BODOH di Malaysia!!! Cetek & unprofessional betul minda mereka. PM mampu membeli quinoa, apa salahnya? Saya sendiri gunakan gula sihat yang berharga SD$24.00 satu paket (cuma 500 gm) sedangkan orang lain menggunakan gula pasir biasa. Jadi, berdosakah saya?ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA