networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, March 22, 2018

Logik Pakatan Hope - Lebuh Kuantan Bukti Malaysia Jajah China..Kahkahkah!!!


Semalam peristiwa bersejarah buat negara apabila Lebih Kuantan telah dibuka secara rasminya di Qinzhou, China..

Lebuh Kuantan atau bahasa Cina disebut Guan Dan Da Jie itu telah dirasmikan oleh wakil-wakil Malaysia dark Majlis Perbandaran Kuantan..

Lebuh Kuantan ini merupakan simbolik jalinan kerjasama antara Malaysia-China..Lebuh Kuantan ini berada di Taman perindustrian Qinzhou China - Malaysia Industrial Park (CMQIP), bandar Qinzhou, China yang mana mempunyai keluasan 3 kali ganda lebih besar daripada Taman Perindustrian Malaysia-Chiba Kuantan Industrial Park (MCKIP) di Kuantan, Pahang.

CMQIP dimiliki 49% oleh Malaysia, dan merupakan program berkembar kepada MCKIP Kuantan, dimana 51% adalah milikan Malaysia..

Sejak tersebarnya berita ini..kutu dan langau pakatan hope senyap sepi sahaja..dahulu masa dirasmikan di Kuantan mereka kata Najib jual Malaysia kepada China..

Kalau ikut logik otak udang pakatan hope ni..Najib telah berjaya jajah China..bangang betul pemikiran pembangkang!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA