networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, March 10, 2018

#ManifestoPH - Munafik Sungguh Pemimpin Pakatan #HarapanPalsu..


Masih bercakap mengenai manifesto Pakatan yang penuh tipu muslihat..salah satu perjuangan mereka untuk merampas kerajaan ialah mahu memastikan khidmat Perdana Menteri, Menteri Besar dan Ketua Menteri berkhidmat hanya dua penggal sahaja..

Ini memang level cadangan sampah tahap dewa!!!

Perlu diingat..jika kita hendak berjanji..kita kena buktikan dahulu bahawa setiap janji itu pasti kita tunaikan..

Janji memerintah sebagai ketua dan pemimpin utama negeri dan nasional ini sudah dijanjikan sejak 1999 lagi..selepas menang RPU di Penang..janji itu tidak dilaksanakan..

Kini Guan Eng sudah memerintah 10 tahun atau 2 penggal..ini bermakna selepas PRU 14 apapun keputusan Guan Eng tidak perlu jadi Ketua Menteri lagi..apakah ada tanda2 dia akan bersara?puih!!!mustahil...

Banyak lagi janji-janji pakatan sebelum PRU tidam ditunaikan..bula berjanji bulan dan bintang..tapi pelaksanaannya haram langsung tak tertunai...

Lihat gambar di bawah ini..biar gambar bicara!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA