networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, March 2, 2018

Niat Kit Siang Jalani Program Di Gelang Patah Terbantut..Dia Terjatuh Dahi Cedera..Eloklah Bersara!!!


Malang bertimpa-timpa buat kem DAP..lepas seorang..sorang ditimpa musibah..hal anak dalam kes Mahkamah pun tak setle lagi bapak pula jatuh..dahi pula cedera..

Eloklah Kit Siang bersara...dah terlalu tua dah tu..bawa-bawa lah berehat tu..

Apakah kejadian ini ada sebab?dikatakan Kit Siang akan menjalankan program di Gelang Patah dan sekitar kawasan Johor hujung minggu ini..

Tuhan pun tahu niatnya..setelah beberapa tahun jarang balik kawasan tiba-tiba demi menagih undi sanggup tebalkan muka jumpa pengundi yang kau dah tinggalkan sekian lama..

Elok bersara teruslah dari politik..kami kasihan..Kit Siang pun menghidap kanser tahap pertama dan terpaksa menjalani pembedahan membuang 30 % bahagian buah pinggangnya...

Rakyat Johor sudah tahu betapa perangai Kit Siang yang suka berpindah randah kawasan...sebagai wakil rakyat seharusnya dia tetap disesuatu kawasan bukannya hanya balik untuk dapatkan undi dan berambus entah kemana bila sudah menang...

Berilah kepercayaan kepada kepada MCA semula agar kebajikan rakyat Gelang Patah terus terbela..ada satu kes di mana rakyat Gelang Patah masih menagih bantuan orang BN untuk menebang pokok..walhal yang harus dipertanggungjawabkan ialah Kit Siang kerana dialah yang menjadi wakil rakyat kawasan itu..

Rakyat pun susah cari dia masih lagi mahu beri kepercayaa kepadanya..its over!!!

Boleh lihat bagaimana sikap Kit Siang yang gemar berpindah randah melalhi infografik di bawah:


2 comments:

Anonymous said...

Haiyya...mana itu ketua pan talak kasi ubat ka..

Anonymous said...

Fucking hell uncle lim.bunghole!get out from Johor!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA