networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, March 18, 2018

PAS Muktamadkan Haram Bersama Pakatan Harapan Pro DAP Pada #PRU14..Macai PH Sure Bimbang!!!


Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang menegaskan pasti itu akan bertanding bersendirian dengan Ikatan bagi menghadapi PRU 14 nanti..

Kenyataan Hadi telah menutup segala urusan rundingan dengan segala lembu-lembu belaan DAP yang mana mahu PAS menyertai DAP semula..

Kita nampak sangat bahawa parti PAN, PPBM & PKR ini hanyalah macai DAP..jika benar parti-parti ini mahu memperjuangkan Islam mengapa tidak mereka tinggalkan DAP dan sertai PAS dalam menentang BN..

Ini semua kerana mabuk kuasa..bila kita kutuk yang mereka pupet kepada DAP tidak terima..menuduh pula BN memandai-mandai buat cerita sebenarnya inilah realitinya..

"Kita akan bertanding bersendirian dengan Ikatan. Semua parti yang tidak pedulikan Islam, kita akan lawan. Berapa penjuru pun kita akan lawan." Jelas Hadi..

Jadi pendirian PAS ialah parti Pakatan Harapan tidak mementingkan Islam dalam perjuangan..DAP pula anti kepada hak berkaitan Islam..jadi segala hubungan berkairan DAP sudah dinoktahkan..

Apa yang pasti Selangor sekarang ini bakal berhadapan dengan kehancuran kerana MB Azmin pun tahu dengan sokongan PASlah dia mampu jadi MB..

Kami juga mengharapkan PAS Selangor tidak tunduk dengan wang dan pujuk rayu Pakatan di Selangor..kita hancurkan Pakatan Pro DAP di Selangor PRU 14!!!PAS tak nak kerjasama dengan BN tidak mengapa..yang penting musuh utama kita sama iaitu MEMERANGI PERJUANGAN PAKATAN HARAPAN PRO DAP!!!

2 comments:

Anonymous said...

Bila berfikir pakai lubang kt buntut..ni lah yg keluar

ted manoff said...

Siapa mangkok hayun nii. . . . .

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA