networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, March 24, 2018

Video Pulau Pisang-Lim Geng Seng Bagi Rakyat Hidu Gas Beracun Kilang Haram Viral!!


Satu video berbentuk satira dan sindiran sedang tersebar di media sosial..Lim Geng Seng seorang wakil rakyat menjanjikan bulan dan bintang sebelum memenangi Pilihan Raya..

Apabila sudah menang, rakyat diberi gas beracun apabila satu kilang haram yang mengeluarkan gas beracun dibiarkan beroperasi selama 10 tahun tanpa lesen..

Dan ini amat memberi kesan bahaya kepada kesihatan manusia..apa yang ditunjukkan dalam video tersebut seperti menyindir kegagalan kerajaan Pulau Pinang yang membiarkan kilang kayu mengeluarkan gas beracun terus beroperasi...

Kilang tersebut beroperasi di Bukit Mertajam lebih merbahaya daripada kilang Lynas yang didakwa pakatan DAP ketika itu amat merbahaya..

Bayangkan kilang tersebut telah beroperasi selama 10 tahun tanpa lesen..mengarut bukan..nampak tak betapa liciknya permainan Pakatan Hope pimpinan DAP..

Untuk rekod kilang beracun itu telah memberi kesan kanser kepada rakyat..11 daripada 500 orang kawasan kampung Sg Lembu menghidap penyakit kanset..ia disahkan sendiri oleh Jabatan Kesihatan Pulau Pinang..

Saksikan video di bawah!!!


Nantikan video Pulau Pisang seterusnya..tunggu!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA