networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, March 13, 2018

VIDEO VIRAL #MANIFESTOPH BUKAN JANJI..#HARAPANPALSU @CMLIMGUANENG @AZMINALI TAK TERASA KE???


Hari ini tersebar satu video bertajuk Pakatan Sarapan yang berdurasi 3 minit 22 saat..dalam video tersebut seorang pelakon yang membawa watak Lim Gan Seng yang berjanji memberi kualiti air secara percuma..

Apabila sudah menang janji mereka tidak tunaikan malah kadar air dinaikkan pula 4 kali ganda..bukan itu sahaja, segala macam cukai berkaitan hartanah turut dinaikkan sejak mereka memerintah...

Apabila rakyat mempertikaikan maka keluarlah fatwa MANIFESTO BUKAN JANJI..sekarang ini nak PRU timbul lagi manifesto bukan janji lagi..

Kami dapat rasakan yang video tersebut menyindir negeri Pakatan Harapan Pulau Pinang dan Selangor yanh menghadapi masalah air yang kritikal akibat pemimpin pakatan asyik berpolitik atas kepentingan peribadi sahaja..

Saksikan video di bawah..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA