networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, March 10, 2018

ZAIRIL & DYANA BERTUNANG..TUTUP SPEKULASI LIAR SKANDAL PERIBADI..


Sedang tersebar satu gambar pasangan sensasi pemimpin muda Islam DAP Zairil dan Dyana telah mengikat tali pertunangan...

Gambar ini telah menunjukkan kepada kita batapa seriusnya hubungan mereka biarpun sebelum ini mereka menafikan..

Terdahulu tersebar klip video pasangan Islam DAP ini berjoget di kelab malam dan sering dilihat bersama tetapi mereka menafikan..kita pula dituduh menabur fitnah oleh macai DAP..

Kami mengharapkan dengan mengikat tali pertunangan bersama Dyana ini dia berubah sikap..janganlah memainkan perasaan Dyana dan isteri serta anak-anaknya..


Selain Dyana..Zairil juga pernah dilihat bersama seorang wartawan wanita dari FMT..itupun dinafikan sebagaimana spekulasi liar Zairil dan Dyana..

Jika Dyana yang sebelum ini dinafikan dan kini bertunang..kami ingin bertanya apakah pula status Zairil dengan wanita dalam gambar di bawah :

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA