networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 11, 2018

Azmin Tergugat..Terpaksa Umpan Rakyat Bonus Lebih 3 Bulan Selepas Kata BR1M Ditambah Tak Bantu Rakyat!


Sebelim ini pakatan PKR DAP inside mendakwa manifesto BN sebagai gula-gula untuk mengkaburi mata rakyat supaya mengundi BN..

Azmin mendakwa Najib terdesak kerana menjanjikan manifesto melampau kerana memberi wang yang mewah..


Sebenarnya yang tergugat si Azmin ni..kau dah puas kata pemberian BN kepada rakyat itu dedak dan gula-gula..kini kau nak kata akan tambahkan jumlah bonus kepada kakitangan kerajaan negeri Selangor..

Hang belajar mana Azmin?bagi bonus lebih 3 bulan tu tak kata dedak dan gula-gula ke??berapa kerat sangat kakitangan kerajaan negeri yang boleh mengundi pakatan??



No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA