networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, April 16, 2018

Balasan Allah SWT..Selepas Turunkan Pak Lah Kerana Terlena..Kini Mahathir Pula Mudah Lena Mudah Lupa!


Mahathir sudah terlalu tua..mudah penat..ingatan kerap lupa...dalam ceramah pun boleh tertidur..

Mungkin ini balasan dari Allah SWT..dahulu engkaulah yang menurunkan jawatan Pak Lah kononnya Pak Lah mudah terlena..

Sekarang rasakanlah!!!semakin tua semakin dibuli oleh rakan-rakan yang kemaruk kuasa...sekarang ini mereka gunakan Mahathir untuk dikudakan agar impian mewujudkan tsunami Melayu menjadi kenyataan..


5 comments:

Anonymous said...

Apa, kamu ingat NAJIB yang berusia 64 tahun MASIH MUDA....???
Ya, doktor Mahadir memang tua - tua bangka, kata Anwar Musa.
Saya lebih suka TUA BANGKA daripada TUA KUTUK macam Najib
dan Anwar Musa yang tak sedar diri mereka pun dah tua.
Just because Najib makan Quineo, bukan bererti dia boleh
kekal muda. 64 tahunpada saya yang berusia 30han,
NAJIB SUDAH TUA. Tengok je cara dia berjalan dan berdiri.
Terkangkang-kangkang dan terkepit-kepit.
Bukan seorang pahlawan.......hahaha

cikminah

Anonymous said...

Najib yang gelabar nak terus berKUASA, hilang kuasa banyak ler nanti jurisdiction luar-negara yang nak 'interview' dia.....tuh yang cukup cukup gugup....

- bubar Parliament saat saat terakhir...
- bubar PPBM 'sementara'....
- tidak daftar HARAPAN...
- cuba guna SPR GERTAK HARAPAN guna logo PKR, kemudian RETRACT
- OSA Report Audit AG
- dan lagi
- dan lagi
- dan lagi

tapikan tak cukup tanah ler nak tulis temberang sang PENYAMUN-Bugis!

Tidur tidur si Dollah dia akur dia tidak bawa negara kemana...sang PENYAMUN? Dia NEKAD kalau kapal bugis KARAM...semua dungUMNO dan semua pembodek ikut sekali....

Anonymous said...

Madeq tua terkutuk yg jd berok ternakan DAP ncm engkau.Najib Tak jd balaci DAP. BODOH PUNYA MELAYU PEMBANGKANG.

Anonymous said...

cai2 dapig menyalak2 utk menangkan moyang..daif moyang dlm penghujung sisa2 hidup masih terhegeh2 SASAU mencari dedak!! boboi kenapa biarkan moyang SASAU & nyanyok!!!

Reforbasi Madeymugabe said...

Baik punye orang tua keling tu tidur.

Semalam di Teluk Intan pun orang tua keling ni tak muncul, batuk sikit je kot....

Muahahahahahahahahahahaha

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA