networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, April 29, 2018

Batu Pahat Iron Lady Halizah Abdullah Harapan BN Rampas #P150!!!


Calon Batu Pahat Halizah Bt Abdullah merupakan Ketua Wanita UMNO Batu Pahat, beliau anak tempatan yang disenangi masyarakat setempat..

Kami labelkan Halizah ini sebagai Iron Lady Batu Pahat..beliau gagah dan istiqomah dalam perjuangan bagi memastikan UMNO Batu Pahat dapat merampas semula Batu Pahat..

Calon lalu Puad Zarkashi kalah kerana undi protes dan tsunami Cina..tanpa memikirkan kekalahan itu, Halizah menggerakkan wanita Batu Pahat..

Wanita merupakan tulang belakang UMNO..Puad ada yang tidak gemar caranya..biasalah..mulut orang mana kita boleh tutup..mereka bebas katakan apa sahaja..

Penyandang Batu Pahat ialah Idris Jusi dari PKR..kewujudannya tidak dirasakan..selama 5 tahun boleh dihitung jasa dan sumbangannya memajukan Batu Pahat..seperti tiada..kewujudan pun tidak dirasa..

Ia tamparan hebat buat pembangkang..mereka sedar rakyat Batu Pahat bukan menyokong PKR...tetapi tersalah pilih kerana dek marahkan Puad dan protes dalaman..tsunami China pun ia jugak..

Semasa PRU 13..Nama Halizah disebut-sebut bakal menyandang di DUN Sengarang..tup..tup keluar nama orang lain..sebagai insan yang sayangkan parti..jadi Haliza abaikan perkara itu dan terus bekerja..

Mungkin kali ini rezekinya..orang Batu Pahat sebenarnya tidak mahu parti lain..cuma mahukan calon baru yang mampu membawa perubahan..

Prinsip kami latar belakang calon dan hal silam tidak usahlah nak diperkatakan..ia sama seperti kita mengutuk Anwar yang didapati bersalah meliwat..tang ini kita lihat bagaimana kesetiaan penyokong pakatan..masih istiqomah bersama Anwar biarpun pemimpin mereka disabitkan kes liwat oleh mahkamah...apa yang penting cara Anwar memimpin..hal peribadi tolak ketepi..

Ayuh warga Batu Pahat..teruskan menyokong Barisan Nasional..misi kita rampas Batu Pahat dan Dun Penggaram..kekalkan Senggarang dan Rengit..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA