networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, April 13, 2018

HELLO DR @AFIFBAHARDIN..HANG TAK TAHU KA @CMLIMGUANENG PERNAH BERJANJI MAHU MANSUHKAN TOL SG NYIOR??


Malang sunguh rakyat mempunyai pemimpin yang tahunya cari kesalahan orang lain dan bermain sentimen burukkan kerajaan Barisan Nasional..

Dr Bahadin nama saja Doktor tapi minda low class..tiba-tiba perkatakan yang Tol Sg Nyiar BN patut mansuhkan..

Dia lupa agaknya 2008 kempen PRU 2 penggal laku Guan Eng menggunakan modal Tol sg Nyior untuk menipu rakyat Penang..

Sampai sekarang mansuhkan tol pun tidak..kau yang berjanji lepas tu nak salahkan orang lain pula tak buat kerja..bodo..


1 comment:

Tanah Melayu Kini said...

Dia salah dengar kot..
Masa dengar tu kat obersea kot..
Tapi kalau ada kat Malaysia time tu.. hmm..
Memang tak bole pakai ketua2 pembangkang ni..
Doktor ja.. hmm.. tapi tak berapa bijak..
Malukan diri.. keluarga dan penyokong mereka
Kikiki.. what a joke.. dr? Kah kah kah..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA