networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 11, 2018

Mahathir Dicaci Pemimpin DAP..Cai Kena Tengok Ni!!!


Satu video ceramah pemimpin DAP sedang tersebar menunjukkan betapa pemimpin DAP sebenarnya tidak berkenan dengan cara Mahathir..

Dalam video tersebut..seorang penceramah DAP yang terkenal dengan jolokan Superman oleh cai Pakatan PKR Pro DAP..

Bermacam-macam kata maki hamun dan hinaan dilemparkan terhadap Mahathir..Superman membandingkan usia Mahathir 90an dan usia Kit Siang 70an..

Dalam ceramah tersebut turut mengatakan Mahathir dijadikan alat DAP kerana ini merupakan pilihan raya terakhir Mahathir..

Apakah penyokong parti haram PPBM sanggup menerima penghinaan ini?jawapannya mereka pasti terima walaupun terpaksa menelan pahit..maklum sajalah sudah bekerjasama dalam pakatan..

Kami yakin DAP sekarang ini menyimpan kuku kerana mereka tidak mahu mengganggu usaha Mahathir untuk memecah belahkan Melayu Islam..

Apabila waktunya sesuai DAP akan tunjukkan siapa diri mereka yang sebenarnya..DAP parti yang mahu orang lain ikut cara dan prinsip mereka..tapi demi menjatuhkan BN maka mereka akan diam dahulu..

DAP dan PKR pernah bergaduh sesama sendiri ketika PRN Sarawak..hasilnya pakatan kalah teruk di Sarawak..kini keluar pula video DAP hina Mahathir..ini secara tidak langsung mereka juga menghina parti PPBM yang digantung ROS..


Anda saksikan video di atas..boleh ingat balik bagaimana DAP hina PKR dengan gelaran SKREW Melayu..

DAP parti yang mementingkan diri sendiri..wujud juga dakwaan lain yang mana DAP sedar rakyat menolak mereka ekoran bermacam-macam skandal rasuah..

Jadi mereka setuju guna logo PKR kerana mungkin masih bersih..tidak lama lagi kotor lah tu..

PAKATAN PKR, DAP INSIDE..



1 comment:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA