networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, April 5, 2018

PPBM DIBUBAR!!PARTI PPBM PERLU BUKTIKAN YANG UMNO MENYURUH ROS BATALKAN..JANGAN MENIPU RAKYATLA...Beberapa hari lepas PPBM dengan penuh angkuhnya menceritakan yang mereka telah menghantar beberapa fail yang diusung guna troli..

Kononnya bukti yang menunjukkan mereka mengikut peraturan pertubuhan..hasil semakan kami, ROS membatalkan PPBM ada sebab tersendiri yang mana PPBM gagal mengikut peratura  ROS..

Kini pemimpin PPBM cuba mengaitkan UMNO dalam perpecahan parti itu..langau politik pembangkang mendakwa UMNO mempengaruhi ROS untuk mengharamkan parti itu..

Kami lihat surat yang dikeluarkan tiada pula sebut pasal UMNO..yang ada pun PPBM tidak menyerahkan minit mesyuarat cawangan dan bahagian..

Mana mungkin ada minit mesyuarat kerana mereka tidak melaksanakan mesyuarat cawangan..ini disahkan ahli PPBM sendiri..

Kerja pembangkang ni asyik nak menipu sahaja..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA