networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 18, 2018

Video!!!BN Ada Peluang Rampas Kelantan..Kita Majukan Kelantan! @NajibRazak @AnnuarMusa @Mustapa_Mohamed


BN Kelantan kali ini nampak lebih bersedia menghadapi PRU 14..semua jentera telah bersedia dengan baik..

Baru-baru ini Perdana Menteri sementara DS Najib telah turun ke Ketereh Kelantan bagi bersua dengan rakyat-rakyat dan penyokong..

Dari denyut nadi rakyat, kita dapat rasa aura era perubahan di Kelantan khususnya di Ketereh..sepanjang Tan Sri Annuar Musa menjadi Ahli Parlimen terlalu banyak perubahan dibina untuk rakyat Kelantan..

Transformasi Masjid tidak pernah DS Najib tolak untuk rakyat Kelantan..terbaru lebuh raya Gua Musang ke Kota Bharu memakan kos RM 500 juta..

Lebuh Raya tersebut akan melintasi daerah Ketereh hang mana lingkungan 4 laluan masuk di daerah ini...

Projek mega ECRL turut dalam radar..bila siap sahaja nanti akan terdapat 40 terowong akan dibina dan memakan jarak sejauh 700km..

Janji DS Najib untuk rakyat Ketereh akan membina sebuah Universiti Al -Quran..ini yang rakyat Kelantan mahukan..dalam setiap pembangunan jangan sesekali abaikan agama..jika nak bandingkan DAP mereka hanya tahu janji dan hina sana sini..tapi bila mereka diberi kuasa mereka gagal laksanakan..pengakhirannya jadilah calon Nomad..berpindah randah..

Apa yang penting sekali dalam sukan Bola Sepak..DS Najib turut menjanjikan akan membina sebuah stadium baru yang lebih selesa..cukuplah janji palsu pakatan..era kebangkitan Bola Sepak Moden Kelantan bermula ditangan Tan Sri Annuar Musa..sekarang ini saja mereka agak merudum kerana kekuarangan dana untuk mencari player berkualiti..selepas Bibi Ramjani ambil alih Kelantan..kita baru nampak masih ada sinar buat bola sepak kelantan..

Janji seterusnya untuk rakyat Kelantan kalah membina jambatan Sg Kelantan di Kampung Serendah Ketereh..

Banyak benar janji BN kepada rakyat Kelantan..dengan perancangan mahu membina ECRL kami yakin limpahan ekonomi akan lebih baik ke negeri Kelantan..Kelantan akan lebih berdaya saing dan maju..malah rakyat pun akan selesa untuk pulang berhari raya..tidaklah terpaksa mengharungi jem berjam lamanya kerana kemudahan ECRL mampu menyelesaikan masalah ini..

Buktikan 9 Mei ini!!Kelantan kita tawan!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA