networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, May 8, 2018

Aspirasi Datuk @AKaprawi Yang Wajib Diketahui Semua Pengundi #P149!!#KitaPilihBiru!!!


Buat pengundi Parlimen Sri Gading P149..di sini kami ingin kongsikan satu video aspirasi calon Barisan Nasional Datuk Aziz Kaprawi..

Dalam video berkenaan, Datuk Aziz telah menceritakan segala impiannya untuk rakyat Sri Gading..Datuk Aziz Kaprawi bukanlah nama asing di Sri Gading..


Sebelum beliau menjadi Ahli Parlimen, beliau telah memegang portfolio sebagai ADUN Parit Raja sejak 2004 lagi..pengalaman yang luas dalam dunia politik tempatan telah menaikkan darjatnya kepada Ahli Parlimen..

Calon tempatan yang kita mahukan di Sri Gading..sebut sahaja Kampung mana Parit mana semua beliau tahu..malah orang kampung yang sakit pun beliau kenal dan akan melawat jika ada di kawasan..


Banyak pembangunam telah dikecapi di Sri Gading..baik dari segi pendidikan umpamanya UTHM, Insturusi Pendidikan Guru..Kolej Jururawat dan sebagainya..sektor perkilangan banyak terdapat di kawasan perindustrian Sri Gading..sektor ekonomi tempatan yang menjadi mercu tanda di Sri Gading..umpamanya pusat membeli belah Aeon, BP Mall dan terbaru TESCO..

Terkini Sri Gading bakal ada kemudahan pengangkutan HSR sedikit masa lagi..untuk mengetahui Aspirasi Datuk Aziz Kaprawi boleh rujuk video di bawah..


Sebab itu pentingnya kita memilih pemimpin tempatan yang berpengalaman..bukannya memangkah pemimpin yang datang entah dari ceruk mana tiba-tiba jadi mahu jadi wakil rakyat..

Buat pengundi Sri Gading..janganlah termakan hasutan pakatan..mereka kian terdesak kerana mereka tahu amat susah untuk mengalahkan BN tanpa bantuan PAS...

Lihat sahaja keputusan PRK Sg Besar dan Kuala Kangsat..teruk mereka kalah dengan BN..sedangkan dengan bantuan PAS pun mereka tetap kalah PRU 13...

Ramalan kami esok BN bakal menang 2/3..sama-sama kita berdoa agar doa dimakbulkan Allah SWT...No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA