networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, May 7, 2018

Ceramah Mahathir Di Ketereh Hambar Bukti Pakatan Tidak Dapat Sokongan Melayu..#HebatkanNegaraku @AnnuarMusa


Gambar kehadiran Mahathir ke Ketereh kawasan Tan Sri Annuar Musa cuba disembunyi dan dikaburi macai dedak pakatan..

Amat malu..di kawasan majoriti Penyokong DAP memanglah boleh dibanggakan tetapi di kawasan pengundi Islam ternyata Pakatan Harapan tetap ditolak umat Melayu..

Orang Melayu tahu dan sedar bahawa setiap sokongan mereka kepada PKR bermakna sahamnya akan menguntungkan DAP..mereka cuba menutup dengan jumlah calon Melayu lebih ramai daripada DAP tetapi yang mereka gagal sembunyi ialah DAP bertanding di zon selesa menang..

Di kawasan calon-calon Melayu belum tentu Pakatan boleh menang..setakat ceramah dihadiri ramai orang belum tentu Pakatan Menang..jika tidak dah lama Mahathir bungkus ikat tepi semasa gelombang reformasi dulu...

Apa yang dapat digambarkan ialah sokongan orang Islam kepada BN semakin kukuh..pakatan tetap gagal menagih undi Melayu walaupun terpaksa mengheret Mahathir menjadi kuda tunggangan!!!

Ayuh dengar ucapan Tan Sri Annuar Musa di bawah!!kami yakin Tan Sri akan menang..undi PH bererti undi DAP!!!3 comments:

Anonymous said...

Betul..PH tak mendapat sokongan...PH tak mendapat sokongan jadi PEMBANGKANG kerana PH mendapat sokongan untuk jadi KERAJAAN PUSAT dan KERAJAAN NEGERI.

--Hamid, Bukit Merbau.

Anonymous said...

Ha ha ha Pak hamid buat lawak la pulak

Anonymous said...

Biul

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA