networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, May 4, 2018

Datuk @AKaprawi Anak Tempatan Berjiwa Besar Disayangi Semua Lapisan Masyarakat!!#P149 #N21 #N22 #HebatkanNegaraku


Datuk Aziz Kaprawi pemimpin yang disenangi rakyat..mesra dan kerap berada dikawasan..sesibuk mana pun beliau di ibu kota..Sri Gading tidak pernah dilupakan..beliau akan curi-curi masanya untuk balik ke Sri Gading jika ada jemputan kahwin dll di kawasannya..beliau pemimpin yang tidak banyak kerenah dan protokol yang rumit..

Anak muda..wanita..orang kampung..rakyat pelbagai bangsa tidak pernah diabaikan..ada saja program mendekati rakyat yang dianjurkannya..

Baru-baru ini pertandingan Bola Sepak liga Sri Gading..ia mendapat sambutan hangat seluruh pelusuk Sri Gading dan dianjurkan dengan sangat meriah..inilah idea anak Sri Gading kepada orang Sri Gading..

Masyarakat kampung pun beliau bawa ke Kuala Lumpur untuk rakyat melihat sendiri kerja-kerjanya di peringkat Kementerian Pengangkutan..tidak ramai pemimpin seperti Datuk Aziz..

Kami yakin dengan kerja keras sepanjang 5 tahun..Sri Gading mampu merai kemenangan 3-0 #PRU14!insya'allah P149 tetap milik BN..

1 comment:

Anonymous said...

Terlupa kalah bn yeak

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA