networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 9, 2018

GELOMBANG KEBANGKITAN PEMANDU TEKSI SOKONG BARISAN NASIONAL...INI BARU BETUL!!!


Nampaknya PERS1M bolehlah tutup muka guna baldi..selama ini mencanang seolah-olah pemandu teksi anti kepada kerajaan Barisan Nasional..

Terutamanya PERS1M yang selalu memainkan sentimen seolah-olah pemandu teksi menyokong pakatan dan Mahathir...

Bagi mereka kerajaan BN gagal membela pemandu teksi..sebenarnya BN lah paling banyak membela pemandu teksi jika nak bandingkan Pakatan..

Pakatan langsung tiada sumbangan melainkan air liur berceramah menghasut pemandu teksi..seeloknya pemandu teksi perlu bersama BN agar menceritakan kebaikan Malaysia kepada pelancong asing..

Lihat gambar di bawah ini..pemandu teksi bersama BN..mantap!!!
2 comments:

Anonymous said...

eleh ciput, patutpun kalah

Anonymous said...

Jgn terlampau bongkak.. ni baru bermula belumpun di lantik jd kerajaan.. pjg lagi jln.. jln bkn setakat berkilo mtr.. ni jln bertatih dr kecil ke tua... dr satu generasi ke satu generasi.. takut nanti atuk bergelak sakan cucu menangis.. ayah menganga ketawa beso anak meraung merintih.. nasihat dr pemerhati jauhhhhh pulau pp dan spura..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA