networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, May 1, 2018

PANAS!!Video Penyokong PKR Ayer Hitam Pukul Warga Emas Ketika @WeeKaSiongMP Berucap..!!!Kurang Hajar!!Politik Samseng!!!#P148


Panas!!!Warga Emas Cedera Dikepala Ditolak Penyokong Pakatan Ayer Hitam..#PolitikSamseng #DAP #P148

Sangat kirang hajar politik yang dibawa DAP ke Ayer Hitam..belum berkuasa telah menunjukkan tindakan biadap!!!

Sejak DAP berkempen di Ayer Hitam mereka tidak lari dari propaganda membawa fahaman kebencian terhadap rakyay Ayer Hitam...

Hari ini seorang warga emas berusia 74 tahun ditolak jatuh dari pentas oleh penyokong Pakatan Ayer Hitam..Warga emas itu mengalami kecederaan di kepala dan dikejarkan ke klinik kesihatan Yong Peng..warga emas itu mengadu sakit kepala dan perlu menjalani ujian scan...

Penyokong DAP PKR tidak boleh melihat orang menyokong BN..sampaikan hilang kewarasan tergamak menolak warga emas tersebut..amalan dan budaya samseng ini di bawa DAP PKR..

Kejadian tersebut berlaku di Yong Peng Walk ketika DS Wee Ka Siong sedang berucap..anda boleh saksikan sendiri video tersebut di bawah..


Sungguh kurang hajar!!tiada perikemanusiaan..mendapat tahu kejadian tersebutm.Ah Soon calon BN Yong Peng tidak tahan sampai menitiskan air mata..

Tergamak penyokong pakatan melakukan tindakan kejam itu..di pihak pakatan pastinya mereka menuduh ini aandiwara dan lakonan..

Mereka mana tahu minta maaf...seboleh-bolehnya menyalahkan BN apa jua keadaan yang berlaku dalam dunia ini..


1 comment:

Kavi Arasu said...

https://www.bharian.com.my/berita/politik/2018/05/419215/penyokong-bn-cedera-ditolak-dari-atas-pentas

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA