networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, May 1, 2018

Profile Iron Lady Batu Pahat Haliza Abdullah Seorang Peguam Bercita-Cita Besar Menjadi Harapan #P150 ..


Profile calon Parlimen Batu Pahat #P150..seorang peguam bercita-cita besar mahu memikul tanggungjawab menjadi wakil rakyat Batu Pahat...

Biarlah apa orang nak kata..kami tak kisah siapa calonnya..orang kata Puad sombong..kami tetap sokongnya..kali ini giliran Haliza jadi calon..pun orang kata macam-macam..saya tetap menyokongnya sebagai wakil rakyat...

Orang Batu Pahat sudah beri PKR berkuasa..penggal lepas Idris Jusi..tak nampak impak pada Batu Pahat..yang ada pun gambar dia naik bot..sebab itu PKR tukar Calon..jika bagus masakan PKR letak calon lain..

Bab PKR ini satu je kami repect..mereka setia..setia pada parti tidak kira latar belakang calon..lihat sahaja Anwar..bekas banduan..itu bukan persoalan..yang penting tetap menyokong Anwar..

Jadi harap rakyat Batu pun begitulah setia pada BN dan memastikan kemenangan kerusi P150..

BN Batu Pahat kali ini mempunyai peluang besar untuk menang..hasil tinjauan kami yang berkampung di Batu Pahat..

Orang Cina menyokong pembangkang akan undi PKR..orang Melayu pembangkang akan undi PAS..dan segelintir menyokong PKR..orang India majoriti menyokong BN..dan sebilangan kecil lagi menyokong PKR...orang BN kalau setiap pada parti insya'allah kita punyai peluang besar..

Jangkaan kami Haliza menang PRU 14 dengan majoriti 3,000 lebih..untuk lihay profile calon P150..rujuk grafik di bawah!!!
3 comments:

Anonymous said...

Data peribadi menyebabkan bn terus kalah di batu pahat

Anonymous said...

Kalahnyq bn batu pahat sudah nyata

Anonymous said...

Kalah bn batu pahat kalah bn Ayer hitam kalah bn muar kalah bn defamation kalah bn semberong kalah bn seri gading Lumpur dan lenyap bn johor

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA