networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 2, 2018

Rakyat Kelantan Kena Beri BN Perintah Untuk Lihat Banyak Perubahan...#PRU14 #HebatkanNegaraku


Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Tan Sri Annuar Musa menyeru rakyat Kelantan agar memberi Barisan Nasional peluang untuk memajukan negeri Kelantan pada PRU ke-14 kali ini..Sudah lama PAS merintah Kelantan, kita tidak nampak perubahan yang ketara dalam negeri Kelantan..

Semua yang ada di negeri itu adalah bantuan oleh kerajaan pusat tadbiran Barisan Nasional..menurut Annuar, beliau yakin yang pengundi luar Kelantan yang berjumlah kira-kira 200,000 hingga 300,000 akan memihak kepada UMNO dan Barisan Nasional..Barisan Nasional dan PAS walaupun bermusuhan tapi kita ada hadnya..politik kita tidak keterlaluan kerana kita punyai kiblat yang sama..ini berbeza dengan DAP yang mengetuai Pakatan Harapan..biar apapun hujah daripada pakatan harapan ia tetap tidak mengubah pendirian BN untuk mengambil peluang memerintah Kelantan.

Dalam PRU kali ini, Annuar yakin yang anak Ketereh yang berkhidmat di luar negeri akan memihak kepada Barisan Nasional..untuk rekod seramai 15,000 hingga 20,000 orang Ketereh yang berkerja di luar Kelantan akan balik mengundi..

Kelantan perlukan pembangunan..kerajaan negeri perlu ditukar kerana perubahan hanya akan berlaku jika kerajaan bertukar..Sepanjang kempen berlangsung, tiada lagi insiden tidak sihat berlaku di negeri itu..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA