networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 9, 2018

Teruskan Sokongan Kepada BN..Update Malaysiakini Berniat Jahat!!!#BNMenang!


Ayuh semua penyokong Barisan Nasional!jangan cepat berputus asa..kiraan undi masih berjalan..kami dapati update daripada Malaysiakini berniat jahat kerana mahu memberi winning psychology kepada penyokong Pakatan...

Ini tujuan mereka apabila kiraan undi belum rasmi sudah membuat tuduhan yang ramai pemimpin besar BN tumbang..

Walhal kiraan masih berjalan..jikalau sampai kiraan akhir mendapati Barisan Nasional menang sudah tentu penyokong Pakatan yang sudah bertempih sorak kegembiraan akan marah..

Ini yang dimahukan mereka..maka demonstrasi besar-besaran akan berlaku bagi menunjukkan protes kemarahan...

Nasihat kami kepada semua penyokong BN dan PH jangan cepat percaya kerana rata-rata kiraan undi masih dalam proses...

Tunggu sehingga habis undi barulah kita tahu siapa menang dan siapa kalah...insya'allah BN akan menang..ayuh teruskan sokongan anda!!

14 comments:

Anonymous said...

Sori bro..this time bn losing...asta la vista baby

Anonymous said...

Tunggu lagi 5 tahun ya..bye2 bn

burn bp said...

Go to hell with BN....fuck you najib

Anonymous said...

Bila ada pro bn buat komen tak keluar.. yg kurang ajaq keluar...buat jahat jgn sekali buat baik berpada pada

Org melayu jgn menang sorak kg tergadai..

Boleh ke TUN JD PM..dia dr parti tergantung.. berapa je dr partinya menang.. parlimen yaaa

Yg byk parti pkr.. dlm tu ada muka dap pkr dll seangkatan.. tapi tetap bawak nama pkr.. segi sah tercatit dlm undang undang makna azizah bkn mahathir.. yg lain tumpang.. sbb ketuanya...

Sapa yg layak/jumpa agung.. tentu azizah.. mauke anwar bagi kat Tun??? Tu mungkin ditangguh dulu angkat sumpah pm.. hahaha

Mauke dap angkat Tun pulak.. cara logik agaknya sapa dap rasa senang nak ikat.. hahaha...

La tu mungkin dap guna logo pkr...cer kira.. utk melayu yg suka sumpah seranah mencaci menghina dlm laman sosial ke org islam yg katanya tak membantu sejak merdeka dr nenek atuk ke generasi cucu cicit... kira je..ni dah bertandingkan.. berapa wakil org melayu india cina dlm pkr... yg dap dah tau dah...

Parlimen ya... yg boleh menggubal...

Jgn menang dulu sesal kemudian.. menang sorak kg tergadai.. tapi dah undikan.. tunggu dan lihat janji janji yg diumum sebelum pru..

Anda yg mengundi pkr pastikan janji janji terlaksana...

Anonymous said...

Semasa kempen setiap waktu bn di tuduh menggadai/ dah terjual ke china.. nak lihat perkembangan seterusnya dibawah pakatan?

Anonymous said...

Dulu sokong umno hari ni aku jd pembangkang.. tuntut hapuskan gst.. turun minyak serendahnya.. byk lagi janji... Dlm100 hari..

Redmen said...

Hahaha check mate by Tun M.

Rasakan macam mana jadi pembangkang pulak ya.

bumi-non-malay said...

Tolong gali lubang besar dan tanam blog Islam 1% bangsat melayu UMNO-PAS awak Atua buang dalam tandas!!... Tolak Kepala Otak Hang!! Terima ini sebagai ajaran ALLAH tulin bukan buatan UMNO-PAS-Sultan_Agong Govenor IS Islam Bangsat Negara!!

bumi-non-malay said...

Tolong gali lubang besar dan tanam blog Islam 1% bangsat melayu UMNO-PAS awak Atua buang dalam tandas!!... Tolak Kepala Otak Hang!! Terima ini sebagai ajaran ALLAH tulin bukan buatan UMNO-PAS-Sultan_Agong Govenor IS Islam Bangsat Negara!!

Mike said...

Harap2 tuan teruskan perjuangan wpun tanpa dedak kikikikikiki

Anonymous said...

amacam? tuan ko dan tinggalkan ko kt pasar ke camne? jaga lupa sebat je la tulang2 tu janji leh alas perut...dedak da abis dahhh....kakakakkaka...barua!!!!

Anonymous said...

Tun dah dipilih... gst dimansuh jd sst..

Ramai yg berbunyi..Ada sesape boleh hurai.. gst 6%.. sst dulu 15%.. mana yg untung.. mana yg rugi

Kimi said...

Tiada lagi BN kerana tonggak BN iaitu UMNO akan diharamkan oleh ROS you creep!

Anonymous said...

semalam ade kenduri aruah kt PWTC cai2 sume g x? kakakakkakakaka....UMngok dan bodoh berpisah tiada...janji Umngok mampos...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA